Hvordan jeg fikser øyenbrynene mine

01.03.2013 @ 07:00 i Skjønnhet

Eyebrow fix-en bruker jeg tilslutt, som nr. 6 og den er fra hm ♥

 

Hei mine søte små lesere. Det er ikke så veldig lenge siden eg la ut en video om hvordan jeg fikser øyenbrynene mine. Men det er noe eg alltid endrer på, og nå skal eg vise på nytt hvordan jeg gjør det. Bare i dette innlegget skal eg forklare dere med bilder og tekst, kos dere.


1 - Øyenbrynsskjærer fra Depend

Aller først skjærer jeg alltid øyenbrynene mine slik jeg vil ha de. Tar vekk hår som jeg ikke vil ha. Og da bruker jeg denne øyenbrynsskjæreren som du ser på bilde under. Den er fra Depend. Jeg kjøpte min i en tre pakkning på Cubus for litt over 60 kr. 


2 - Pinsett fra Hennes og Mauritz

Etter jeg er ferdig med og skjære øyenbrynene mine, ser jeg over med en pinsett. Då tar jeg vekk det jeg ikke fikk vekk med skjæreren.3 - Øyenbryns palett fra Obuse Eyebrow og kost fra 

 

Nå bruker jeg en kost som jeg kjøpte på en sminke butikk her i Thailand og en øyenskygge som jeg kjøpte på et marked her i Thailand. Jeg bruker fargen i midten av øyenbryns paletten. Øyenskyggen bare påfører jeg på det tjukkeste av øyenbrynet (A). Fra A til B. 


 

4 - Øyenbrynspenn fra The Body Shop, kost fra Hennes og Mauritz

Etter øyenskyggen er lagt tar jeg øyenbrynspennen og tegner en strek øverst av øyenbrynet fra A til B, også nede etter på, så fyller jeg fargen jevnt ut og duser den ned vist det trengs. Så tegner jeg en strek fra B til C og duser den ut på slutten, slik at streken blir svakere og svakere.
5 - Blendingbrush fra Mery Kay og highlighter fra KMA Cosmetics.  

Da tar jeg denne highlighteren fra KMA som jeg kjøpte her i Thailand og påfører den under øyenbrynet. 

6 - Eyebrow fix fra Hennes og Mauritz

Helt tilslutt bruker jeg en Eyebrow fix fra Hm.

 

 

Det blei ganske vanskelig og forklare, men håper dere forstod. Så er det bare og spørre vist det er noe.

Her er videoen jeg la ut om hvordan jeg fikset de for ikke så veldig lenge siden.

Hva synes dere om disse innleggene?

hits