Havre boller

15.08.2013 @ 15:47 i Mat


Heii! I dag var det wod kl 12. En skikkelig deilig og ikke for tung wod. Seinere blir det en tur i Stolzen. Når jeg kom hjem lagde jeg disse skikkelig gode protein bollene/muffins. Det tok meg 10 minutter å lade de, og bare 12 minutter i ovnen. Slik lager jeg de:

4 eggehviter

3-4 skjeer stevia

40g 100% whey sjokolade protein

50g havregryn

1 ts bakepulver

1. Stivpisk eggehvitene sammen med steviaen.

2. Bland sammen sjokolade protein, havregrynen og bakepulveret (rør forsiktig sammen med eggehvitene).

3. Fyll muffinsformene med røren og stek de i 12 minutter på 175 grader. 

4. Avkjøl og de er klar for å spises ♥

Super enkelt og super godt! Jeg spiste de med banan og sukkerfritt syltetøy som jeg kjøpte fra helsekosten her i Arna. 
Pancakes

10.04.2013 @ 16:01 i Mat

Some photos

18.02.2013 @ 21:35 i Mat

Heisann! Nå er jeg gjeste blogger her! Min blogg heter Solisund.blogg.no! Så nå har jeg vært på trening og kost meg masse! Her er noen bilder! :)
Det var noen bilder fra i dag! Håper du koser deg Mathilde! :)
♥Noe dere lurer på?
♥Solveig 
 

En perfekt dag starter med en perfekt frokost

02.02.2013 @ 23:17 i MatI dag startet dagen min helt perfekt. Eg kan faktisk ikke huske sist eg sov så lenge eg klarte. I dag sov eg til kl 2, så stod eg opp til at mamma lagde sunne pannekaker til meg. Det er så utrolig lenge siden eg har spist panneker, så dette var godt. Måtte bare spise noen jorbær og drikke litt sjokomelk når eg først var i gang. Etter det blei det litt tv titting også en joggetur med litt styrke på slutten, før eg spiste pizza med mamma og reisete til Solveig og Sine. Har hatt en fantatisk dag ♥

Middag for to

02.02.2013 @ 22:40 i Mat

I går blei det middags date med mamma. Eg lagde en deilig middag til meg og hun. Vi koste oss masse og maten var kjempe god. Før middagen var eg en tur til byn med Solveig der eg fikk kjøpt meg noen nye ting so eg skal vise dere så snart som mulig. Litt uttpå kvelden tok eg en joggetur bort til Simen og Markus også jogget eg hjem en liten time seinere. Så blei det smoothie og jordbær, blåbær i kesam. Nå bare slapper eg av her med Sine og Solveig ♥ Forresten klarte eg og miste kameraet i gulvet sånn at linsen gikk i stykker, så nå må eg invistere i en ny linse til uken. 

hits