photo in the dark

30.11.2012 @ 17:18 i Blogg


Blææ så sitter eg her igjen ja. Uten noen til og kjøre meg til trening, og ingen og sitte på med. Så derfor blir det en joggetur med bakkløp og styrke + tøy no snart. Eg må vell ta og fikse meg og ta en tur ut i snøstormen. I kveld reiser eg til pappa. Skal prøve og få gjort litt lekser i helgen.

Helt siden eg begynte med fransk, har eg slitt en del med og skjønne det. Så i midttimen gikk eg til Arne (fransklæreren) og fikk hjelp til og skrive ferdig en sånn presentasjon om en person. Og i helgen skal den bli ferdig ♥ Til de som ikke har fått det med seg, så har eg blitt tante. Han heter Viljar og blei født for en stund siden. Han er endelig kommet hjem, håper at de skal være litt hjemme i helgen då.  

Daens antrekk og medlemskvelden

29.11.2012 @ 21:50 i Blogg
Hahhah det skjedde noe rart med fjeset mitt på dette bilde ♥

I dag var det medlemskvelden til Fri. Det var så koselig. Såå mange folk eg ikke hadde sett på lenge. Den begynte med at det mange folk stod og snakket, såå den tradisjonelle premieutdelingen og etter det blei det 2 omganger med bingo. Bingo faktisk, men det var bare de samme som vant hele tiden. Eg fikk faktisk pokal for 5.beste jente i Fri. Noe som kom som en stor, men bra overraskelse. Siden i år har eg bare vært med på noen få stevner. No ser eg skikkelig fram til en ny skadefri sesong. Det er ivertfall det eg håper på. No skal eg pugge til Fransk prøven, litt styrke og så sovne i min prinsesse seng. Eg var på Ikea med mamma på tirsdag. Og då kjøpte eg prinsesse gardin, vist du skjønner. Det er en sånn du henger i taket også henger den ned, sånn at det ligner på en prinsesse seng.

Veske fra Bikbok // Genser fra Risøe // Blazer fra Hm // Bukse fra Cubus // Sko fra Toms // Skjorte fra Vero Moda //

Her var dagens outfit. Eller det eg brukte på medlemskvelden. Likte veldig godt fargene sammen. Eg brukte også de røde Tomsene mine og det svarte Cuba skjerfet fra Cubus ♥ 

 

Video: Mine smykker

26.11.2012 @ 23:12 i Blogg

No er videoen klar. I denne videoen viser eg mine topp 4 smykker ♥ Håper dere liker videoen.

 

Gårsdagens bursdags outfit

25.11.2012 @ 09:20 i Blogg

Blazer fra Hm // Kjole fra Nelly // Veske fra Bikbok // Sko fra Converse // Smykke fra Bikbok //

I går var vi i bursdag hos Mie. Det var bare så utrolig koselig. Eg bare elsker sånne jente kvelder/bursdager. Det blir alltid så mye latter, kos og mye mat. Vi spiste tace, oreokake og masse mer. Etter det såg vi en film. Lille søte Mie begynte og grine, hun er bare såå søt, elskar hon. Når filmen var ferdig. Blei det en del snakking og mange, mange bilder ♥ No skal eg på trening, så vi snakkes seinere!

A sneak peek at my prom dress

23.11.2012 @ 14:45 i BloggSkjørt fra Bikbok // Topp fra Bikbok //

Juleønsker del 2

23.11.2012 @ 11:15 i Blogg


1 - HER 2 - HER 3 - HER 4 - HER

5 - HER 6 - HER 7 - HER 8 -  HER

9 - HER 10 -  Filmen spirit 11 - Lauren Conrad Books 12 - Twilight parfymen

The Christmas look part 1

23.11.2012 @ 10:36 i Blogg

The Christmas look
Til jul er det veldig populært og gå med røde lepper. Og denne høsten er det mørke farger som er inn. Så eg tror eg skal gå for en litt mer mørk rød, sammen med noen mørkerøde negler. Dette året skal eg nok kjøpe meg en rød deborah lippmann neglelakk også. Lippliner HER, 87,- Mac leppestift HER, 89,- Lippliner HER, 39,-
Disse lipplinerene fra Superkul.no, er bare så søt farge på. En lippliner er alltid noe som er fint. Dette er noe eg ønsker meg veldig. Bruk en ganske mørk rød lippliner sammen med en mørk rød leppestift, og du vil få utrolig fine lepper ♥ Eg er så mye mer fan av og gå med leppestift enn og gå med lippgloss. Eg personelig er ikke noe glad i shiny lepper. Så en rød mac leppestift ligger ganske høyt oppe på min ønskeliste dette året. Og no som eg fant en nettside der den bare koster 89,- tror eg at eg må slå til og kjøpe meg en. En rød leppestift er noe alle børr ha. 
Her er noen fine farger røde Mac leppestifter:
1 - Brave red 2 - Capricious 3 - Chili 4 - Dubonnet 5 - Fresh Moroccan 

Min favoritt tror eg må være Brave red eller kanskje Dare you, men den fant eg ikke på nettsiden. Men Brave red fargen, er bare helt perfekt! Men som dere ser har de utrolig mange forskjellige farger. Ellers så ville eg kanskje gått for nr 2, Capricious. Den er litt mer brun. Eg har fått skikkelig lyst på en brun leppestift i det siste. Kanskje det er noe og ønske seg til jul?

21.11.2012

21.11.2012 @ 20:21 i BloggIn my mind

21.11.2012 @ 18:13 i Blogg

Pappa ♥ Trøtt ♥ Glad ♥ Canon ♥ Trist ♥ Kakemann ♥ Seng ♥ Datter ♥ Sovesanger ♥ Magetrening ♥ Bilder ♥ Rydde ♥ Ukelønn ♥ lommepenger ♥ Selvutløser ♥ Lekser ♥ Husarbeid ♥ Naturfag ♥ Venner ♥ Tante ♥ Jul ♥ Julesanger ♥ Ugg ♥ Blogg ♥ Justin Bieber ♥ Julegaver ♥ Pepperkaker ♥ Klær ♥ Rommet mitt ♥ Mamma ♥

Hjemmelaget lip scrub

21.11.2012 @ 17:54 i Blogg

Alt du trenger for og lage en hjemme laget leppescrub er

  • Sukker
  • Saft ( Fun light wild berries)
  • En liten boks
  • En spiseskje
  • En liten skål

Ja, de er det eneste du trenger. Eg lagde denne for en liten stund siden, og synes den virket kjempe bra. 

1 - Først så tar du ca 2 spiseskjeer hvit sukker oppi en bolle.2 - Ta oppi litt saft og rør det sammen. Det skal ikke være flytende, det skal være litt fast.


3 - Ta alt oppi en tett boks.

Istedenfor saft kan du bruke vann eller noe annet flytende. Men denne Fun light saften gjør at den blir en kjempe søt farge på og den lukter helt utrolig godt.

Sånn såg min ut når den var ferdig ♥ Min var litt for flytende som dere ser.

Ønskelisten 2012

21.11.2012 @ 16:39 i BloggUgg hansker HER

Eg ønsker meg Uggs hansker til jul. De eg ønsker meg heter Logo Patch Mittens. I str S/M, og fargen som vises på bildet over.

Grønne uggs HER.

Disse har eg ønsket meg lenge! Den grønnfargen er sykt fin og det er like som Andrea Badendyck sine. Eg ønsker meg de i fargen som er på bilde og i str 37/38.

Brune uggs HER.

Ahh uggs er alltid perfekt og gå med. Eg elsker uggs og ønsker meg det mer enn alt. Disse høye uggsene vil eg ha i str 37/38 og i den fargen på bilde over.Et acneskjerf ♥ Har ønsket meg dette kjempe lenge. Og ønsker meg det i de fargene som er på bilde over. Skjerfene koster 800 kr.Fit Me foundation fra Maybelline i fargen 115, ca 250,-. Essie neglelakk i fargen Below the belt, ca. kr 80-100.


Denne vesten fra Napapjiri er bare såå fin. Du finner den HER. Elsker fargen over og må vell ha den i str M.Gant skjorte HER

Også ønsker eg med penger, sminke, korte smykker, sports bh-er, undertøy osv. 

My christmas playlist

19.11.2012 @ 16:04 i Blogg

          

Her er en liten titt på mine jule favoritter. Ikke alle er julesanger. Men alle gir meg julestemning ♥ De er såå fine. Det kommer flere, men eg er ikke helt ferdig med spillelisten. Har en del Disney sanger som må inn. 

Lørdags outfiten

19.11.2012 @ 06:50 i Blogg

Dette var outfiten på lørdag ♥ Utenom solbrillene. Tok de bare på pga. bildene. Hadde planer om og bruke de til noe annet. Men det blei ikke noe av. Så her kommer outfiten fra lørdag.

Solbriller fra Glitter // Bukse fra Cubus // skjorte fra Bikbok // Sko fra Vans //

Macbook pro

18.11.2012 @ 15:02 i Blogg

Dag 4 - Dataen din

Deksel fra Ebay.no // Sengetøy fra Jysk //

Min pc, er en Macbook pro, 13 tommer. Eg er helt utrolig fornøyd med den. Dekselet er kjøpt på ebay.no. 

On a Sunday morning

18.11.2012 @ 13:35 i Blogg

Genser fra Bikbok // Skjørt fra Bikbok //

God morgen søte små ♥ Meg og Andrine overnattet hos Maylinn i går. Det var så lenge siden, og ikke minst koselig. Vi spiste jordbær, mellon og godteri. Blei masse latter og god stemning. Før eg reiste til Maylinn, var eg og mamma en tur opp til mormor. Noe som og var lenge siden og kjempe koselig og se mormor igjen. Eg sovnet på sofaen då. Når eg kom hjem igjen trente eg medisinball med mamma. Og lagde en sånn leppeskrubb som kommer på bloggen om ikke så alt for lenge.

Lørdags tipset - film hjelp

18.11.2012 @ 01:08 i Blogg

Når det er helg har eg alltid lyst og se på en film. Ivertfall når eg er åleine ♥ Men eg ender alltid opp med og sitte og leite etter en film i flere timer. Og no kommer litt film hjelp. 

Barnepiken

Barnepiken er en film eg synes alle børr se. Det er en forferdelig trist film. Som handler om kor grusomt mørkhudede hadde det før i tiden. Og kor stor forskjellsbehandling det var mellom mørkhudede og hvite. Den er verdt og se. En skikkelig grine film, satt inne på rommet og grein helt åleine. Den er grusom ♥ Men samtidig veldig bra.

Barnepikene fikk ikke lov og bruke samme toalett som de hvite. Så de fikk egne toalett. Denne søte jenten med rødt hår. Er en av de få som ser hvor forferdelig barnepikene har de. Hun begynner og skrive en bok om historier som blir fortalt av barnepikene, og om hvordan de blir behandlet. Hun er den første som noen gang har skrevet om dette. Alt ender selvfølgelig bra  

Min torsdag

17.11.2012 @ 01:30 i Blogg

På skolen hadde vi tentamen i matte. Ja, matte faktisk. Kan ikke si at denne prøven gikk noe bra. Før prøven hadde vi 2 timer med vanelig skole. Og når vi hadde del 2 av prøven, kunne vi jo bruke kalkulator og alt annet vi ville. Men det klarte eg jo og glemme. 

Men alt blei mye bedre når eg blei med Solveig hjem sammen med Sine ♥


Måtte bare stille opp på et bloggbilde til dere, med et skikkelig blogg smil ♥ Vet at eg såg helt utrolig stygg ut! Men dere er verdens beste. Love juuu ♥

Etter skolen blei vi som sakt med Solveig hjem, og då var Sine med også ♥ Vi lagde tace (selvfølgelig). Mmmm tace time. Og slappet av resten av dagen. Mamma hentet meg kl halv 6. For då skulle eg i bursdag til Bestefar som blei 79 år. Gratulerer såå mye med overstått, beste. 

Bestefar og tante ♥


Bestefar og meg ♥

 

Totally in love

15.11.2012 @ 23:11 i Blogg

Du finner toppen HER.

Ahh se på den romantiske tulipantoppen. Eg er helt in love. Den er ny på Bikbok og koster 349,-. Ikke noe gale pris egentlig. Synes den er litt spessiel, noe som gjør den veldig fin. Elsker designet, alt var elsk med denne her.


Luksus vs Budsjett

15.11.2012 @ 22:55 i Blogg

OPS! Prisingen er feil! Acne skjerfet koster 800,- og Cuba skjerfet 149,-.

Ja, du trenger ikke alltid velge luksus framfor budsjett. Eg hadde såå lyst på et Acne skjerf, men så kjøpte eg meg heller et Cuba skjerf fra Cubus. Det er såå deilig og mykt ♥ Det koster jo bare 149,-. Men vist du ennå har veldig lyst på et skjerf fra Acne, men ikke har penger til det. Kan du jo kjøpe et Cuba skjerf, mens du sparer til et Acne skjerf. Det ville eg gjort ivertfall.

Hmm... alt for mye på en gang

13.11.2012 @ 17:13 i Blogg

Hei pusar, kom hjem fra Markus rundt 4. Eg og Sondre blei med Markus hjem etter skolen. Eg var faktisk kjempe flink og sto opp tidelig for og trene og tøye litt. Så då blei det medisinball situps, armhevninger, dips osv. Du finner alt på Arnafitness. I morgen er det prøve i Geografi, 4 kapittel. Så derfor skal eg bruke resten av dagen til og pugge, trene, tøye også legge meg tidelig ♥ Skal tidelig opp i morgen også, er så deilig og trene litt før skolen. Men no er det middag. Under kommer litt gamle outfits.

hits