20 dagers utfordring

30.10.2012 @ 21:59 i Blogg

Day 1 - Bilde av parfymen din

Dag 2 - Håndskriften din

Dag 3 - Det kjæreste du eier

Dag 4 - Dataen din

Dag 5 - Bilde av meg i dag

Dag 6 - Bilde fra et sted i utlandet, som du har tatt selv

Dag 7 - Mobilen din

Dag 8 - 10 ting du hater

Day 9 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?

Day 10 - Bilde av deg selv som liten

Day 11 - Bilde fra i sommer

Day 12 - Det tiende bilde i den tiende mappen din, fortell litt om det

Day 13 - Favorittsangen din

Day 14 - Bilder som inspirer deg

Day 15 - Hva har du i veska di?

Day 16 - dine favoritt bloggere

Day 17 - Ønskelisten din for tiden

Day 18 - Kjolene dine

Day 19 - En film som får deg til å gråte

Day 20 - 3 ting eg MÅ ha hver dag

Halloween kostyme

30.10.2012 @ 20:50 i Blogg

I morgen er det Halloween igjen. Og vi synes vell alle at det er litt vanskelig og finne noe og kle seg ut som. Så derfor skriver eg et eget innlegg om det. Mitt kostyme kommer i morgen. Var først i Åsane også i byn med Sondre, Emma og Simen. 

For det første så er det ennå gøyere vist du finner noen og kle deg ut sammen med. Gjerne flere enn to. Sånn som meg og Sondre. Vi skal kle oss ut likt. Bare han som mann og eg som jente. Ka vi skal kle oss ut som er hemmelig her på bloggen. Men det kommer i morgen.  

Tarzan kostyme til mann HER. Huleboer kvinne drakt HER.


Eva drakt HER. Adam drakt HER.

Eva og Adam e jo bare helt perfekt vist du har en partner. 

Pirat kostyme til mann HER. Pirat kostyme til dame HER.

Noen av disse kostymene er vell litt for ehh.........ja, dere skjønner vell! ♥

Vist dere vil gå for det litt mer skummle, noe som eg ikke er så veldig glad i. Men det er jo døds tøft då. Masse blod, plaster og ødelagte klær.

Skummel Bloody Proom dress til jente HER. Ballets dronning kjole HER.

Avatar kostyme HER. Lilla seigemann kostyme HER.

Vist du sminker og fikser deg sammen med vennene dine blir det mye gøyere. Dere kan også dele på sminken siden det blir jo bare brukt ca 2 ganger u året kanskje. Og alt er mye gøyere vist du er med venner.

UV party paint HER. Bitter Angel HER. Militær sminke HER. Animal Makeup HER.

Du kan også finne klær hjemme og lage deg et kostyme. 

Genser HER.Sko fra Toms. Shorts HER

Lykke til med kostymevalget ♥


Todays workout

29.10.2012 @ 22:39 i Blogg

I dag på trening, hadde eg det utrolig koselig. Var skikkelig glad ♥ Så treningen i dag var veldig vellykket. I dag hadde vi trappeløp. Vi trente på Garnes, i gymsalen. Elsker mandagstreningene. Utetreningene er best.

På treningen i dag hadde vi faktisk monster planke i 6 min. Var veldig tungt for skuldrene så eg måtte ta meg noen pauser av og til. Trappeløpene var som vanelig veldig tunge. Har som mål og klare 5 løp neste gang. Spagaten går faktisk veldig bra no, ikke lenge igjen. Og stå på henna trenger eg litt mer øvelse på, men den sitter snart.

 • Jogge til idrettsparken og tilbake til trappene
 • Trappeløp x 4 (halve trappen)
 • Jogge/gå tilbake
 • Tøye
 • Styrke
 • Spenstøvelser
 • Utfall x 1 (fram og tilbake)
 • Krabbe x 1 (fram og tilbake)
 • Basketball
 • Jogge

Når vi spilte basketball i dag. Fikk eg noe hardt over nesen. Sånn at no har eg helt utrolig vondt. Men eg tok meg 2 ibuxer ( er det sånn det skrives?). Som hjalp litt då. Gruer meg til i morgen, er sikkert helt blå. Arkiv bilder

En super mandag

29.10.2012 @ 16:03 i Blogg

Heei ♥ Så var det mandag igjen. Men denne mandagen har vært konge bra. Har jobbet ganske bra på skolen i dag og har nettopp spist middag. Mandagene er min kose dag. No skal eg fikse meg til trening og gjøre litt lekser, før eg stikker på trening. I dag blir det trening på Garnes kl 5. 
Gamle bilder

24.10.2012 @ 22:50 i Blogg

Ojj eg må bare si at eg e helt nydelig når eg står opp!

Familien Sundland på sitt beste ♥


Onsdags trening

24.10.2012 @ 22:41 i Blogg

På skolen i dag, hadde vi sånn valgfag i de to siste timene. Så då blei det først en time med svømming. Også en time med Fotball!!! Meg + fotball er ikke så veldig bra. I svømme timen fikk eg helt panikk når eg skulle hoppe fra kanten. Eg klarte selvfølgelig og få sånn trykk under vannet, sånn at flinke meg klarte og puste inn med nesen under vann. Så derfor var eg på land resten av timen, og nekter og bade noen gang igjen. 


Ikke alle like glad i fotografen ♥

Sovnet igjen i bilen på vei til trening. Var så sliten i begynnelsen av treningen. Så eg må bare si unnskyld vist eg var veldig sutrette i begynnelsen. Men alt blei mye bedre når eg fikk trent litt. Også kjente eg selvfølgelig smerter i beinhinnen. Så då blei det massasje av Ingunn. Noe som innebærer og ligge og vri seg i smerter ♥ Ellers var treningen full av latter og masse andre ting. Lærte mange nye ting. Gleder meg til treningen i morgen allerede. I dag blei det bare jogging, tøying, hekkedrill, drill, mer jogging også tøying og en 200m. Øvde også masse på og stå på henna. Håper på og få det til snart. 

200m løping på G. Tungen ut og alt klart ♥

Julekjole del 1

23.10.2012 @ 22:44 i Blogg

No er det ikke lenge til jul ♥ Og då skal vell alle på juleball. Og då skal du vell kanskje kjøpe deg en ny ballkjole. Eller kanskje bare en ny julekjole. Og no som det er så mye salg overalt. Legger eg ut alle favorittene mine. Nr 1 HER. Nr 2 HER. Nr 3 HERSvart paljett kjole HER. Blå sko HER. Beige sko HER.

Dagens trening 221012

22.10.2012 @ 22:22 i Blogg

Hei beste ♥ No har eg tatt en deilig dusj. Var ferdig på trening i dag kl halv 9, i den tiden. Så i dag blei det en 3 timers trening. Treningen i dag, har vært den beste treningen på evigheter. Først så jogget vi fra Garnes og ned til kiwien og tilbake til trappene. Så blei det 4 trappeløp i trappene. Klarte ikke helt og fullføre den siste. Hele kroppen skalv skikkelig lenge. Når vi hadde jogget tilbake til skolen. Tok vi to stigningsløp ute. Det er så forfriskende og trene ute, elsker det. Når vi kom inn blei det sirkel, monster planke, situps, vindusviskere osv. Også kom vi til di vanskelige, tunge spenstøvelsene. 

 • Jogge fra Garnes til Kiwien også til trappene
 • trappeløp x 4
 • stigningsløp x 2
 • basis, styrke
 • Spenstøvelser
 • Utfall x 1
 • Krabbe x 1
 • Turn
 • Basketball

Når vi var ferdig med det, blei det utfall og krabbe. Noe som er utrolig tungt, men veldig deilig. Mot slutten av treningen blei det turn, med Martin som trener. Han er sååå flink ♥ Gleder meg til eg blir like flink som han. Helt på slutten blei det en kjempe koselig, men veldig voldelig basketball kamp. Tror vi vant, men er ikke helt sikker. Hadde det kjempe gøyt på treningen, elsker trening mer enn alt. 

Når vi kom inn fra løpingen. Hadde vi tøyetest. Skal vise dere ka det er en annen gang. I fjor på denne tiden hadde eg 17 cm og no har 22 cm tror eg det var. Det er jo en stor forbedring ♥My little baby

21.10.2012 @ 22:10 i BloggMine to tantebarn! Urolig glad i unger, og disse to er som gull for meg ♥ Elsker de utrolig mye. 

Ingen kjære mor

16.10.2012 @ 22:29 i Blogg

Hahhah portrett bildene mine kom i går ♥

I kveld har vi en skikkelig søt familiekveld. Mamma bakte rundstykker. Så då blei det 2 episoder med " Ingen kjære mor" og nysteikte rundstykker.  Blei faktisk litt tøying også. I morgen begynner treningen kl 5. Så derfor kjører vi sikkert i 4 halv 5 tiden. Skal være med Anders før det då. Og kanskje få gjort litt lekser. Så no sier eg bare god natt til dere søte lesere ♥

vennekoos

16.10.2012 @ 21:20 i Blogg

I dag blei Simen, Mie og Ronja med meg hjem etter skolen. Tok en tur på butikken og kjøpte oss en pizza. Etter en stund kom Markus. Har fikset øyenbrynene til Mie og Ronja, hatt det kjempe koselig og spilt inn en ny sminkevideo til dere. Mie skal være med på One Direction konkuransen. Så derfor har vi filmet masse i dag, og redigert alt vi har så langt. Skal filme i morgen og. 

Hahha disse bildene er tatt for noen dager siden. Det er pappa sin, men måtte bare ta bilde av den siden det var julecola.

Her er min søte fetter Simen ♥

Ka eg har i treningbagen

16.10.2012 @ 12:42 i Blogg

Trenings motivasjon og dagens økt

15.10.2012 @ 21:01 i BloggTreningen gikk veldig bra i dag. Føler jo selvfølgelig at eg henger veldig etter de andre. Eg er jo blitt mye bedre enn eg har vært då. I dag løp eg 200m x 8, på tiden 42. Veldig seint, men utrolig deilig. Tror ikke eg hadde klart noe fortere. Kondisenen min er ikke akkurat på sitt beste. Men det går fremover. Ellers så var treningen veldig koselig med masse latter.

 • Jogge 5 runder
 • Lett tøy
 • Lett drill (høye kneløft)
 • Sprunglauf 40m x 5
 • Stigningløp x 1
 • 200m x 8 (1min pause på tiden ca 43)
 • Utfall x 2 (ca 10-20m)
 • Krabbe x 2 (ca 10m)
 • Småspenst
 • Jogge 3 runder (på gresset)

Vi trente ute i dag, på Arna IP. Var deilig og forfrikende vær ute. Ikke så veldig kald og uten regn. Perfekt treningsvær. 
Dagens antrekk

15.10.2012 @ 17:06 i Blogg

Smykke fra Hm //

Ny dag, ny uke ♥ Denne skole dagen har rett og slett vært helt forferdelig. Har hatt det kjempe morsomt då, men har vært alergisk. På en måte, og då renner øynene. Og alt blir bare grusomt. Klarte og glemme alt hjemme, så skoledagen blei ikke så veldig bra. Satser på en mer fantastisk skoledag i morgen. Hater dager der eg ikke får gjort noen ting. Men nok klaging for i dag. Om en liten stund no, går eg ned i veien. For og bli hentet av Julie og de, som eg skal sitte på med til trening. Gleder meg veldig til treningen i dag. Blir sikkert veldig kaldt, men alltid like gøyt. Fikk tatt outfit bilder og filmet en film til dere i dag. Outfiten kommer no. Og videoen kommer kanskje i kveld.

Tulipantopp fra Bikbok // Skinnbukse fra Bikbok // Cardigan fra Veromoda // Sko fra Dinsko (tror eg)


Sol ute, sol inne.....

14.10.2012 @ 21:04 i Blogg

I dag har eg ikke gjort så veldig mye spessielt. Sov til kl halv 2 i dag. For første gang i hele høst ferien. Bruker vaneligvis og sette vekkerklokken på 9 eller 10, når eg har fri. Hater og sove vekk dagen, men av og til er det litt deilig. Har tatt mange nye bilder til dere. Og no skal eg pakke, også lese litt naturfag. Reiser til mamma no snart så derfor må eg pakke. Tok meg nettopp en deilig dusj ♥ Det er så deilig og dusje når det er kadt og vått ute. Akkurat no er det veldig lite vått ute. Har faktisk vært sol hele helgen.

Min youtube kanal

14.10.2012 @ 20:42 i Blogg

Hei dere søte folk ♥ No har eg fått utrolig mange idear til videoblogger, og massevis av motivasjon. Så allerede i morgen skal eg spille inn en ny video. Derfor tenkte eg og vise dere min youtube kanal. Du finner meg HER.

På vei hjem til meg

14.10.2012 @ 19:03 i Blogg

Ahh for noen dagen siden, bestilte eg meg et nytt par med sko og en kjole. Men viser dere bare skoene. Skal kanskje vise kjolen, men det er bare vist eg skal ha den. Har ønsket med disse skoene i en evighet siden. De er utrolig lik Jeffrey Cambell loafers.

Gleder meg som en gal kanin til tingene kommer ♥ Du finner de HER til 250,-

"syden gaver" - Video

13.10.2012 @ 20:44 i Blogg

I går kom jo pappa hjem fra Madagaskar og bestemor har kommet hjem fra Croatia. Så begge to hadde med seg gaver til meg. Og for og ikke lage et vanelig innlegg. Silte eg inn en video til dere. Det var også for og teste den nye linsen. Og den funket superbra. Filmen er filmet i litt dårlig lys. Hahhah videoen heter "Syden gaver", siden det er litt sånn tradisjonelle sydengaver.

Trykk på tannhjulet også 1080p for bedre kvalitet ♥ 

Omtale: Joico og Biosilk

13.10.2012 @ 16:57 i Blogg

Når eg klippet meg, var eg jo kjempe lei meg. Så då bestilte Trude og mamma noen hårprodukter til meg ♥ Og som eg sa, så skal eg skrive en omtale om de. Joico K-PAK Reconstruct

Dette er en kur til håret. Den har vært best i test i 10 år på rad. Eg har bare prøvd den 2/3 ganger. Og ikke gjort det helt skikkelig. Du påfører du den i tuppene i dusjen også skyller du den ut etter 5 min. Du kan også påføre den i tuppene i håndkletørt hår, også skylle den ut etter en halvtime. Eg har bare prøvd og påføre den i dusjen. Og eg synes allerede den er superbra. Før eg begynte med denne, drysset det med tupper når eg børstet håret. Så håret mitt tåler veldig lite, og blir veldig fort slitt. Når eg hadde brukt denne bare 2 ganger sluttet det og drysse. Noe som eg synes er kjempe bra. Håret blir veldig mykt og fint av det. Gleder meg til og få brukt denne masse, masse. Eg bruker den som en balsam nesten, så då slipper eg og bruke balsam. Tuppene blir også veldig glansfulle. Tuben er ganske passelig. Det som e litt negativt er at den lukter kanel. Men når du har skylt den ut lukter den helt nydelig. På en skalla fra 1 til 10 får den 8. Ikke helt full pott.

Du kan kjøpe kuren HER for 129,-

Biosilk silk therapyAhh biosilken kan ikke forklares, den må prøves. Denne på bilde er 50ml. Men har noen ganske store også. Denne på 50ml er helt perfekt til og ta med seg overalt. Du kan også kjøpe den i 15ml, vist du bare vil prøve den. Den varer i evigheter. Eg bruker den 2 ganger hver dag. Litt ifra under øret og nedover om morningene og bare masse i tuppene sånn at håret blir ganske våt om kvelden. Det tørker ganske fort inn i håret. Og håret blir mykt og glansfult. Du kan faktisk bruke det på hele kroppen. På kroppen, håret og i ansiktet. Du blir helt ubeskrivelig myk. 

Du kan kjøpe den(150ml) HER for 179,-


Me myself and I

13.10.2012 @ 16:09 i Blogg

hits