Noen gamle antrekk

30.09.2012 @ 12:27 i Blogg


Girls night

30.09.2012 @ 12:14 i Blogg

Det var såå koselig i går hos Sine. Spiste utrolig masse kaker og mat. Var bare jenter der, noe som var ekstra koos ♥ Stakkars lille Ronja som blei syk og måtte hjem. 

Fikset forresten neglene mine i går, fint eller ikke? ♥
Gårsdagens antrekk 280912

29.09.2012 @ 15:55 i Blogg

Boots fra Din sko // Fleecejakke fra Monki // Hettegenser fra Cubus // Genser fra Bikbok // Bukse fra Bikbok // Blazer fra Hm //

Ny bukse, fleecejakke, blazer og boots er alltid like gøyt. Denne nye jakken fra Monki er bare helt utrolig. Har allerede brukt den helt utrolig masse. Og mine nye boots er bare diggbare. Elsker de helt sykt ♥

Likte du outfiten?

Anbefaling: Neutral face cream

27.09.2012 @ 21:49 i Blogg

Heeii ♥ Er en stund siden eg hadde en anbefaling sist. Så no får dere en ny. 

Neutral face crem er den beste fuktighetskremen eg har hatt på evig heter. Det er så deilig og bruke fuktighetskrem. Har gått en stund uten no. Og merker at huden blir skikkelig myk av denne her. Eg kjøpte den på en matbutikk for noen dager siden for ca 90 kr. Prisen var jo også utrolig bra. Designet er bare helt perfekt. I tillegg til alt dette her er den med 0% parfyme, 0%fargestoffer, 0% parabener og den er i samarbeid med norges astma-allergiforbund. 
Synes den er litt feit. Men den bruker under 2 min på og tørke inn, så det gjør liksom ingen ting. Den lukter veldig reint og deilig. Hater virkelig når det er parfyme i fukthetskremer. Då føler eg meg liksom så ekkel og skitten. Men med denne føler eg meg kjempe rein osv. Vil virkelig anbefale alle denne herligheten fra Neutral

Sniktitt på mine nye sko

27.09.2012 @ 17:42 i Blogg

 

Klar for skole

27.09.2012 @ 07:24 i Blogg

God morgen ♥ I dag skal vi ha 2 timer med svømming på skolen og en samfunnsfag prøve. Så derfor heiv eg bare på meg en joggebukse. 0 sminke osv. Ahh det er så deilig. Håper denne dagen går fort. Ellers i dag skal eg være med Sofie også tenkte eg og vise innkjøpene mine fra i går. Kjøpte en god del nye klær. 


Favoritt bloggen min

26.09.2012 @ 23:15 i BloggDette her er det mange som har spurt om, så koffor ikke ♥ 

Altså eg leser vell nesten 40-50 blogger nesten hver dag. Leser utrolig mange forskjellige blogger. Og det er det eg elsker ♥

Men min apsolutt favoritt blogg er bloggen til Andrea Badendyck. Okei, dette høres kanskje veldig rart ut. Men hver gang eg er litt deppa, lei meg eller trist. Og går innpå bloggen til Andrea blir eg liksom kjempe glad. Og glemmer alt. Hun er en fantasisk jente med en utrolig god stil. Eg kan si at eg er kjempe glad i hun. Eller det blir vell mer bloggen siden eg ikke kjenner henne. Men hun er som en skikkelig stor kjendis for meg. Og mitt største forbilde. Eg sendte hun faktisk en melding på facebook. Og den svarte hun faktisk på ♥ Og då blei eg så glad at eg viste ikke ka eg skulle gjøre. Bloggen er veldig bra. Hun har et fint design og sånt. Selv om hun ikke kan fikse på det selv osv. Andrea har også mange, mange outfits hver uke. Og er flink til og finne på ting og blogge om. Digger denne jenta til 1000Du finner bloggen HER.

Earrings - Vero Moda

25.09.2012 @ 19:22 i Blogg

Halloen verdens beste folk ♥ 

I morgen blir det skole selvfølgelig. Men etter skolen må eg kjappe meg hjem, sånn at eg kan fikse meg til trening. Og prøve og få gjort litt lekser. Treningen begynner kl 5 i Åsane så vi må kjøre halv 5. Har en prøve på torsdag i samfunnsfag. Og tydeligvis en ny matte prøve på fredag. Såå har ikke så veldig god tid til bloggen vist dere skjønner. Men eg har en sminkevideo som kommer snart + Noen outfiter. 

Var forresten på shopping med mamma i dag. Så det blir nok litt innkjøp også. Gleder meg til og vise det til dere.

Øredobber fra Vero Moda ♥ ♥ ♥

Innkjøp - nattåpent

24.09.2012 @ 21:10 i Blogg

Genser fra Cubus kr 199 // Bukse fra Cubus kr 199 //

På torsdag var eg jo på nattåpent med en del venner. Og der kjøpte eg litt nye klær. Ikke så masse, men litt ♥ Blei veldig fornyd med innkjøpene. 

Goodbye to the summer and hello to the winter

24.09.2012 @ 21:00 i Blogg

 

Trening next

24.09.2012 @ 17:07 i Blogg

Ja då var det trening igjen. Meg og mamma kjører no om 5 min. Gleder meg kjempe masse ♥ Er så glad i og trene! Blir sikkert en ganske rolig trening i dag også. Men eg er på vei tilbake. Det tar bare litt tid. 

 

Trening gir mening

23.09.2012 @ 22:52 i Blogg


Foto - privat // Kamera - Canon EOS 550D // Objektiv - 18-200mm // 

Dagen i dag har vært en sånn dag som eg kaller ♥ HELT PERFEKT  ♥ Stod opp halv 10. Så var det trening kl halv 11. Treningen var også helt fantastisk. Har så mye trenings motivasjon. Og gleder meg så utrolig masse til treningen i morgen. 

Etter eg hadde tatt bussen hjem fra treningen, lagde eg meg litt mat. Og slappet av før eg gikk og fikset meg til besøket. Besøket var kjempe koselig, med masse god mat. Når eg kom hjem spilte eg faktisk inn en ny sminkevideo til dere som kanskje kommer i morgen. Er ikke helt sikker. Siden det er en del og redigere ♥

No skal eg lese litt før eg skal sove ♥♥♥ Natta

Bursdags outfit

23.09.2012 @ 21:59 i Blogg


Skjørt fra Cubus // Vest fra Cubus ( var egentlig en helt enkel jakke ) // Mobilholder fra ?? // Armbånd fra Cubus // Topp fra Nelly // Grønn vest fra ?? // Skjerf fra Cubus //

Bursdag

23.09.2012 @ 21:12 i Blogg

♥ I går blei verdens søteste lille gull gutt 6 år. Og i dag var vi i bursdagen til Lukas. Blei tatt en del bilder i dag også. Tok faktisk over 300 bilder. Hadde det kjempe koselig sammen med verdens beste familie ♥
Bikbok shorts

22.09.2012 @ 23:33 i Blogg

For en stund siden var eg en kjapp tur innom bikbok og kjøpte et nytt smykke. Fikk øye på det i nettbutikken og har hatt lyst på det helt siden då. Blei så glad då når mamma sa hun kunne kjøpe det til meg.

Skal vise det seinere. Det er en stund siden sist eg var på bikbok, så med en gang eg kom inn måtte eg bare stoppe opp i noen minutter og bare se. Heregud så mye fint, masse glitter, nagler, paljetter og fjær. Men det eg falt mest for var denne shortsen med diamanter på. Helt utrolig fin ♥ Tror eg blir nødt og kjøpe den neste gang. 

 

Den ser kanskje ikke så fin ut her på dette bilde. Men i butikken var den helt utrolig fin. Bikbok har bare helt utrolig fine shortser. Blir bare bedre og bedre. Noen av di e kanskje litt korte. 

Ka syns du om bikbok shortsene?


My perfect skirt

22.09.2012 @ 21:56 i BloggSkjørt fra Bikbok // Topp fra Bikbok //

Bilder tatt av meg med Canon 550D og 18-200mm objektiv. Redigert i pixlr, HER. Bildene er av Mie. 

Bilder med bestejentene

22.09.2012 @ 21:15 i BloggHeei verdens beste ♥ Eg vil bare si at eg er så glad for at dere bruker deres tid til og lese min blogg. Og at eg får så mange fine kommentarer. Blogging gjør alt mye lettere. 

For en liten stund siden var eg nede og spiste middag med mamma og Terje. Er alltid like koselig med familie middager. Fikk faktisk tid til og rydde hele rommet mitt før middagen. Dere skulle sett, det var boss, popcorn, klær, sko osv. utover hele gulvet. Men no er rommet helt ryddig og fint. Før i dag var eg jo med beste jentene. Vi tok faktisk en del bilder.

Så stakk alle når Markus kom, men så kom Sine tilbake litt seinere då. Var kjempe gøyt med besøk. Blei ikke så veldig sein i går heler, vi sovnet i 2 tiden. Er ikke helt sikker. Men blei vekket i 9 tiden fordi Iphonen til Sine landet bak ovnen ♥ No blir det åleine kveld med trening, Justin Bieber og blogging. 

Overnatting

22.09.2012 @ 01:25 i Blogg


No ligger søte Mie og sover, mens Ingrid maserer ryggen til Mie. Ronja spiller et eller annet spill på ipaden og Sine ligger og sover i Justin Bieber dynen sin. Såå koseliig og ha overnatting av beste jentene. No tror eg at vi skal legge oss ♥ Så vi snakkes i morgen.

Dagens antrekk

21.09.2012 @ 18:06 i Blogg
Genser fra Cubus (NEW) // Skjorte fra Vero Moda // Veske fra Vero Moda // Buske fra Cubus // Sko fra Toms (ebay) //

Dagens favoritter

21.09.2012 @ 00:02 i Blogg
Svarte sko HER. Gull smykke HER. Sølv bh HER. Svart veske HER.

hits