Bloggpause

11.08.2012 @ 14:26 i Blogg

No skal eg ha blogg pause. Så vi snakkes om noen uker eller 1 uke, kem vet.

Just smile

05.08.2012 @ 23:26 i BloggHadde overnatting av super søte Andrea. Og når vi hadde vært våken en stund kom Simen en tur bort. Og sånn en halv time etterpå kom Ronja, Sine og Ingrid ( nesten alle navnene er linker til info). Vi har for det meste vært her i området. Vi tok oss en tur ut. Men måtte fort tilbake for og se fotball kampen. Også var vi hjemme en god stund og tok oss en ny tur ut seinere på kvelden. Der spilte vi fotball, disset og snakket masse. No har eg tatt litt styrke og når eg er ferdig med det skal eg gjesteblogge for Eirin (Link).

peanuts

04.08.2012 @ 23:44 i BloggHalloen søteste ♥ I dag har vært en super dag. Reiste til byn med Julie i 2 tiden. Og med en gang eg kom hjem, måtte eg bare ringe Andrea og spørre om hun ville sove her. Har ikke vært med hun på over 2 månder. Såg hun på øyrane sammen med Emma en dag, men fikk bare vært der i noen få minutter. Så dette blir koselig. Vi har spist pizza, bringebær, sjokolade og olden eplevann. Andrea har forresten blogg, og den finner du HER, HER og HER. No sitter søte andrea her og spiser bringebær med en gaffel. Viste du at eg spiser is med gaffel? ♥

Ol dilla!

04.08.2012 @ 13:33 i Blogg

Væææ no skal kjæresten min Bolt, snart løpe og eg gleder meg kjempe masse! Har sett på ol siden eg stod opp. Men no skal eg ut en tur så då må eg bare si hade til ol. Gleder meg til og komme hjem igjen. 

svarene på spørsmålsrunden (video)

04.08.2012 @ 01:11 i Blogg

Her kommer svarene på spørsmålsrunden! ♥ Har ikke redigert den. Men håper dere får svarene på alt dere lurte på. 


Fikk du svaret på det du ville vite?
DIPDYE

03.08.2012 @ 11:42 i Blogg

I går tok jo eg, Ronja og Mie dipdye. Blei super fornøyd. Det er bare konditorfarge som går ut i vask.

outfit kommer seinere i dag!

Ka syns du?

Likte du det?

Super tanten

03.08.2012 @ 10:02 i Blogg

I dag blei eg vekket kl halv 9 av en liten Lukas som mente bestemt at det var morning. Men det var det jo også! Så då måtte super tanten stå opp og lage frokost. Men måtte egentlig stå opp så tidelig siden har en del eg må gjøre før eg stikker til Granes med Ronja og Mie. Skal ta bilder av dipdyen, outfiten og prøve og filme innkjøpet til dere! :D Har spilt inn innkjøpsvideo fra Lillehammer. Må nemmelig dele det litt opp siden eg har ikke plass på minnekortet til og spille inn alle innkjøpene. Men no skal eg fikse meg så vi snakkes seinere ♥Den siste tiden!

03.08.2012 @ 01:05 i Blogg

Hei søte lesere ♥ begynner og bli en stund siden skikkelig blogging. Så no har eg super masse og blogge om til dere. 

Tirsdag 31.juli.2012

Då hadde eg hatt overnatting av Maylinn og Andrine. Hadde det så utrolig koselig. Men eg blei vekket av mamma super tidelig siden eg skulle til legen. Holder ennå på med og finne ut koff eg har så vondt i foten. Men no er eg sendt til en spesialist som skal vurdere om eg skal ta rønken av foten. Haha når eg får vite ka det er som feiler foten min tenkte eg og skrive et innlegg om det her på bloggen sånn at familien, venner og folk som lurer på det, kan lese og virkelig få vite ka det er som feiler foten min. Og sånn at eg slipper og forklare alt 100 ganger. Mhm men no er det nok om foten min og alt det derre!

Så tilbake til Maylinn og Andrine. Når eg kom tilbake var det på med musikk, hoppe litt i sengen for og få di opp og så gå og lage frokost til alle sammen. Etter det gikk vi og tok bilder nede i veien, haha. Blei ingen normale bilder av meg såå.... Derfor kommer det litt bilder av Andrine og Maylinn og den litt normale meg. Men etter en stund nede i veien og slappet av litt blei vi litt sultene. Så derfor tok vi bussen og tog til byn for og spise litt. Men dolly var stengt så vi måtte spise på macen. Men var ivertfall veldig deilig og være med Maylinn og Andrine. Okei dette blei en lang text! 

Onsdag 1.august.2012

Hahah onsdagen min ja! ♥ Den var ikke så veldig lang. Hahah blei vekket av herlige Benjamin kl halv 4. For då kom Simen, Benjamin og Robin på besøk. Var kjempe koselig. Men helt utrolig kor mye di klarte og hive rundt om kring på en time. Skulle nemmelig på Fana stadion og se på Julie når hun skulle løpe kl halv 5. Så det var egentlig bare bra han ringte meg då. 

På Fana var det veldig koselig og se alle igjen. Så gleder meg sykt til og se alle sammen igjen i morgen. For då blir det trening kl halv 6. 

Trenger eg og si mer?I dag 2.august.2012

Haha så er vi kommet til i dag ja. I dag blei eg vekket i 9 tiden av mamma fordi eg skulle til tannlegen. Måtte fikse noen hull i tenna. Men overvant min frykt for tannleger. Tror eg ivertfall, Var ikke så vondt som eg hadde trodd og ta bedøvelse. Så no blir det ikke så gale nestegang eg skal til tannlegen. 

Etter eg hadde vært der gikk eg rett i dusjen mens Andrine og Maylinn satt på rommet mitt på hversin pc. Må bare si at di 2 kan være så sykt sosiale av og til. Hahah i 3 tiden kom Mie og Ronja. Var veldig koselig og treffe Mie igjen, har ikke sett hun på sånn sykt lenge siden. Sist vi var med hverandre var i 4.klasse. Og det er lenge siden. Var veldig gøy. Men i 4 tiden gikk Andrine og Maylinn. Så då gikk vi på butikken og kjøpte kjempe mye goteri. Så gikk vi hjem igjen, tok dipdye som eg skal vise i morgen, spiste goteri og filmet og tok masse bilder som kommer under her. Men videoen kommer i morgen mest sannsynelig!

Bloggen til Maylinn finner du HER. Og Ronja sin HER.

ka har du gjort på i dag då?

anbefaling av fit me foundation og foundation brush

01.08.2012 @ 23:14 i BloggMin nye Fit Me foundation er helt utrolig. Har egentlig aldri hatt en foundation. Har aldri hat bruk for en eller skjønt hvorfor eg skulle ha en. Men nå denne sommeren tenkte eg, hvorfor ikke! Så då kjøpte eg meg denne her fra Maybelline New York. Har den i fargen 115. Som egentlig er veldig lys, men syns at ikke det er fint når den er for mørk heller. Så derfor blei det fargen 115. Maybelline overrasket meg veldig. Har aldri likt MNY sine produkter og har syns at di sitter dårlig. Denne foundationen sitter veldig godt på og varer en stund. Men den er litt for rosa aktig for meg. Så eg må ikke bruke så mye for då blir eg helt rosa/beige i ansiktet. Den koster 159,- fra Vita. Du får også tak i den andre plasser. Likte designet utrolig godt. Veldig enkelt og fin.

 

Når eg påfører foundation bruker eg en kost fra Vita i merket Beter Foundation Brush. Kostet 114,-. Syns den var litt dyr siden den var ikke så veldig god. Sugde til seg veldig mye av produktet og den delte seg veldig fort, vist eg kan si det sånn. Men den gjorde jobben sin godt nokk. Den er veldig myk, noe som eg syns er viktig. Og funker helt greit. 

ka syns du om fit me foundationen?

Bilder med jentene

01.08.2012 @ 02:29 i Blogg

Kommer flere bilder i morgen! 

Ka syns du om bildene?

hits