10.07.2013

11.07.2013 @ 15:24 i HverdagHei! Nå er vi i Sogndal snart. Kjørte i halv 11 tiden. Er så deilig å komme seg vekk fra Kaland. Jeg reiser jo hjem på mandag, så jeg skal bare være i Nord-Norge i noen dager. Jeg har pakket med meg joggesko og treningsklær. Håper det blir noen løpeturer.

Dagens økt

10.07.2013 @ 22:29 i Trening

Ahh hallo mine søte! Ja nå har det vert noen harde dager med styrke. Måtte droppe wod-en idag for å ta treningen jeg skal ha i morgen, i dag. For i morgen reiser jeg til Nord-Norge med pappa. Så da blir det noen slappe dager. Håper på å få løpt noen turer å tatt litt styrke for kjernemusklaturen. Hjemreisen er på mandag så jeg blir ikke lenge. Skal bli deilig og bare slappe av.
Litt instagram bilder fra den siste tiden ♥

Thailand, ao nang 2013

10.07.2013 @ 16:05 i Hverdag
#summer

10.07.2013 @ 11:41 i Inspirasjon
Batoko

09.07.2013 @ 21:22 i Fashion

Ahh alt dette kan du finne på batoko. Har selv bestillt meg noe, men hva det er må dere gjette dere til. Skal vise dere den når den kommer ♥

Batoko finner dere HER.

Svar på spørsmålsrunden

08.07.2013 @ 13:22 i Spørsmål

Ser du på noen serier og i så fall hvilken?

Ja, det gjør jeg! Pretty little liars og The vampire diaries. Men jeg ser de på netflix og de har bare sesong 1 og 2 av vampire diaries og bare sesong 1 av pretty little liars. Så jeg har sett alle på netflix og skal se resten snart et annet sted. 

Savner du å gå på friidrett? 

Ja! Den mestringsfølelsen du får etter å ha gjennomført et løp er det jeg savner mest. Også savner jeg jo folkene. På crossfiten er det jo mye egentrening så det er ikke like koselig som det var på friidretten. Løpe gjør jeg jo ennå, bare ikke like mye. Savner også de trenings øktene når vi trente i flere timer med løping, hopping osv. og kom hjem kjempesliten. Men det tok for mye tid og var alltid sliten og trøtt. 

Holder du på med noen for øyeblikket?

Jeg er i et forhold nå!

Når fikk du ditt første kyss?

Jeg kysset vel sikkert noen i barnehagen osv. Men jeg husker ikke skikkelig mitt første kyss men det var vel i 5.klasse?

Hva fikk du i snitt?

Første del av 8.klasse fikk jeg 4.1 og i andre del fikk jeg 3.9. Skulle egentlig fått 4.0, men fransklæreren gidde meg feil karakter. Karakterene mine er ikke akkurat så veldig bra, men jeg er sånn som ikke bryr meg så veldig om skolen. Tar det ganske rolig og stresser veldig lite. Men nå når jeg har sluttet på friidrett har jeg mye bedre tid til å gjøre lekser og øve til prøver. 

Hvilken størelsse har du i v-genserene dine?

Jeg er ikke helt sikker på hva du mener med v-genser, men det er vel noe sånt som denne?

Den er fra Tommy hilfiger og er litt stor, skulle gjerne hatt den litt mindre. Jeg kjøpte den ikke selv så er usikker på størrelse, men det er vel S jeg bruker.

Hvor har du noen v-gensere fra?

Jeg bruker veldig lite v-gensere så jeg har bare en, fra Tommy hilfiger. Men skal jeg ha meg en til blir det en fra Jean paul tror jeg. Har prøvd Gant sine og likte ikke de noe særlig.

Hvilken musikk liker du?

Veldig mye forskjellig. 

Favorittmat?

Det må vel være kylling ♥ Eller taco! Men ingenting slår mammas boller.Favorittfilm?

Miami vice, men det er en stund siden jeg har sett den nå. Men Colin Farrell er alltid like kjekk. Eller så er det vel sånne klassiske triste filmer, med super kjekke filmstjerner. 

Hvor pleier du å kjøpe kjærene dine i Norge?

Bikbok, Carlings osv, men egenlig kjøper jeg klær overalt! ♥
Sneak peak

06.07.2013 @ 17:33 i Dagens antrekk

Moments through my phone

06.07.2013 @ 11:57 i Hverdag


Savner dette her ♥

Outfit - Aztec pants

05.07.2013 @ 22:35 i Video

Bukse - Carlings // Topp - Cubus // Jakke - Zara // Klokke - Daniel Wellington // Sko - Bianco // 

Hei! Ja nå er jeg tilbake. Har tenkt litt på dette, og det er dette jeg vil. Det er såå gøy å blogge og ta bilder. Det eneste problemet nå er at jeg kan ikke ta bilder med kameraet, kan bare filme. Men det er jo bare kjekt med litt filmer. 

Spørsmålsrunde

05.07.2013 @ 21:02 i Hverdag

 

Nå er jeg tilbake og kjører igang en spørsmålsrunde. Så er det noe du lurer på? ♥

hits