Morgen sanger

31.07.2012 @ 11:39 i Blogg

Jaha blei en sein kveld i går også. Så i dag skal eg tidelig i seng og sove lenge i morgen. Tror kanskje eg må ta meg en power nap seinere i dag. Måtte jo stå opp litt over 9, fordi eg skulle til legen.  

                            

Måtte bare finne noen morgen sanger til dere. Haha sitter faktisk og hører på sang nr 1, Serenade - Radio Edit. Maylinn ligger og sover mens Andrine er på facebook. Så derfor koser eg meg her med spotify, facbook og bloggen. Tenkte og spille inn innkjøps video til dere seinere i dag. Siden Maylinn og Andrine er så usosial, trøtte og lite snakk i må eg sikkert stå opp no og lage frokost til babyene mine. Neida, i dag tror eg bare eg skal slappe av med maylinn og Andrine. Kanskje vi tar oss en tur ut seinere. 

Se på min søte kusine! ♥

Og ennå søtere Ronja ♥ Var kjempe koselig med Ronja i går. Besøk forresten bloggen til Ronja HER, og Maylinn sin HER

 

taco time

31.07.2012 @ 03:26 i Blogg

I dag har eg hatt ennå en skikkelig sommerferie dag. Ronja og Simen kom bort i 2 tiden. Vi satt og snakket, såg random videoer på youtube og sang masse. Så gikk Simen og Maylinn og Andrine kom en tur til meg siden di skal sove hos meg til i morgen. Og mamma skulle være vekke til 12 eller 1 siden hun skulle passe Lukas og Jakob. Så derfor gikk eg, Maylinn, Ronja, Andrine og Pernille på butikken for og kjøpe taco. Etter det gikk vi hjem for og lage denne tacoen vi kjøpte. Og jada du! Det funket helt sykt bra. Bare se på bildene under.

Min deilige taco. No sitter vi her og skyper med sånne randome folk som Maylinn kjenner. Og eg tenkte og synge litt! :D

ka har du gjort på i dag? ♥


Hjerter i designet

31.07.2012 @ 02:55 i Blogg

Okei no skal eg forklare dere kordan du får hjerter i designet. Har fått utrolig mange spørsmål om det. Så no har eg tid og då må eg bare dele det med dere!Syns hjertene er utrolig fine. Og gjør bloggen utrolig søt. Hjertene følger med deg gjennom hele bloggen. Og fargen er bare så søt. Men har ikke så mange hjerter i designet no siden det var noen som ikke likte at det var så mange hjerter på bloggen. Så då tok eg vekk 5 hjerter. Så du kan bare ha 25 hjerter og no har eg 20 stk. Tar du flere blir siden treig og det er vanskelig og lese texten. Så vist du vil ha disse super duper søte hjertene på bloggen er det bare til og følge med!

1) først går du innpå bloggen din og trykker Design>Rediger>Maler.

2) trykk på CMD + F (mac) eller CTRL + F (pc) og søker på: < / head > (tror eg) eller så legger du den bare inn over headeren!

3) Og der limer du inn: 

Width =2000; // Angi bredden på bloggen som det skal snø på.

Height =15000; // Angi høyden på bloggen som det skal snø på.

Count =25; // Antall snøflak. NB! ikke angi et for stort tall.

MaxStep=3; // Maks steg i rørelsen.

MinStep=1; // Min. steg i rørelsen.

MaxFlake=10; // Maks størrelse på snøflakene.

MinFlake=4; // Min. størrelse på snøflakene.

♥ og det gjør du på Forsiden, Kategori og Arkiv! ♥

Vist ikke det funker såå vet ikke eg! :D lykke til alle sammen!

 

Sommer ferie

30.07.2012 @ 02:11 i BloggHei puser! Okei i dag har vært en super duper dag! Har hatt det så koselig med Ronja, Emma, Julie, Sondre, Markus, Magnus, Mikke og Maylinn. Spilte litt fotball, gikk rundt om kring og blei dyttet inn i en bringebærbusk!. Jaja var ivertfall veldig koselig. Skal være med Ronja i morgen også skal eg ha overnatting av Maylinn og Andrine. Blir drit kos. I går overnattet eg hos Emma. Har faktisk aldri overnattet hos hun før. Må bare si på denne bloggen her også at han e awesome! Sykt også ♥ Men tror eg skal legge meg no. Begynner og bli litt trøtt

God morgen

28.07.2012 @ 12:40 i BloggI dag skal eg på shopping med Maylinn og Julie. Vi reiser i 2 tiden ♥ Og eg gleder meg masse. Skal spille inn innkjøps video til dere i morgen. For i dag er eg helt opptatt! No har eg faktisk besøk av Simen. Han overnatta her i natt. Var kjempe koselig. No skal eg stelle meg og se om eg kan spille inn innkjøpvideo til dere. 

Spørsmålsrunde

28.07.2012 @ 02:03 i BloggJa då kjører eg igang med spoørsmålsrunde ♥ Har fått spørsmål om eg kan ha spørsmålsrunde no. Hadde tenkt og ha det no. Det begynner jo og bli en stund siden sist. Så dette blir gøy! ♥ Gleder meg til og se spørsmålene dere kommer med. Bare og kommentere i kommentarfeltet under vist det er noe du lurer på! 

Noe du lurer på?

Syltetøy

27.07.2012 @ 22:38 i Blogg

Heia, i dag har verdens beste pappa bursdag! Gratulerer med dagen. 

Har hatt en herlig dag med bestejentene og Johan. Blei jo en skikkelig lang dag. Men har ikke merket noe særlig på at eg ikke har hatt så mye søvn. Eller begynner og kjenne det no. Sorry for litt lite blogging i det siste men prøver og ta igjen alt det tapte med vennene mine. Menmen så tilbake til bildene over og dagen i dag. Se på den herlige frokosten eg lagde i dag. Mmmm eg e flink! Skikkelig mesterkokk! Haha, har faktisk vært på butikken 2 ganger i pøse regn! Og gjort en del andre ting. Har ivertfall hatt det ganske bra i dag!

Smoothie

27.07.2012 @ 12:55 i Blogg

(okei hadde ingen bilder av smoothie så då blei det cola! )

Det blei en lang og superduper koselig dag/natt med Emma og Maylinn. Mhm sovnet i 7 tiden tror eg og våknet halv 11. Når eg våknet gikk vi ned, lagde oss smoothie, boller og rista brød. No går vi rundt her hjemme og vet ikke ka vi skal gjøre med livene våre. 

I tromsø

26.07.2012 @ 15:07 i Blogg

Hei søte lesere! ♥ No sitter eg her på flyplassen og blogger med gratis fly wi-fi. Haha har sittet her i 1 time. Var så vidt eg kom gjennom med den super digge Whitney Port ringen min. Neida, men måtte ha 5 sånne kasser for og få alt med meg. Men hadde ingen overvekt og alt er bra. Blei faktisk litt nytt fra Bikbok når vi var i Tromsø. Bestebjørn var så snill og spanderte en ny shorts på meg. Og eg blei helt sånn super glad! Bare en ting og si! Elsker den shortsen! Men no skal eg gjesteblogge litt på bloggen til Malin. Skal nemmelig gjesteblogge der til Trisdag. Blir super koselig! ♥ Du finner bloggen til Malin HER.

Sniktitt på dagens outfit

26.07.2012 @ 14:56 i Blogg

Ring fra Bikbok // Svart armbånd fra Random blad // Fugle armbånd fra Bikbok // Perler fra Hm // Solvperler fra Nelly.com //

Veske fra Bikbok // Skjorte fra Vero Moda (ny) //  Genser fra Bikbok // Tubebh fra Bikbok // Solbriller fra Lindex (ny) //  Smykke fra Lindex (ny) //

Happy birthday

25.07.2012 @ 17:54 i Blogg

 

Halloen! I dag har det vært fram og tilbake, ut og inn, opp og ned ♥ Så no er eg kjempe sliten og trøtt. Har hatt en kanon dag. Var utrolig trivelig hos Silje og Lise. Koste oss med kaker og masse, masse popcorn. Mhm i morgen blir det en anbefaling om denne fantastiske lip balmen på bilde over. Natta folkens, og sov utrolig godt! Skal ivertfall eg :D

-dette innlegget skulle ut i går!


Dagens Bilder

24.07.2012 @ 17:50 i Blogg
Vi var nettopp en tur på Senjastua og spiste middag sammen med familien! Kjempe koselig ♥ Og no får vi gjester så eg må stikke og skifte og fikse meg! Skal i bursdag til Silje i dag. Hun blir 17 år i dag. Gratulerer så mye med dagen snuppa! :D

Amfi with Grandma

24.07.2012 @ 17:31 i Blogg

Mhm i dag har verdens beste bestemor bursdag! Så dagen min startet med kakebaking. skulle lage muffins. Men blei litt mislykka siden godteriet smeltet. 


Jada du! sant det såg godt ut? Ta en titt på neste bilde såå ser du resultatet ♥

Det var min siste bakedag for denne gangen. Tror ikke eg skal bake noe her igjen denne sommeren.

Men alt blei jo mye bedre når eg og bursdagsbarnet tok oss en tur på senteret og shoppet litt! Og eg kjøpte meg mest sansynelig den siste milkshaken her oppe. Noe som er litt dumt siden dette er den beste og di har den ikke i Bergen.

Blei jo litt innkjøp også! Men det får dere se når eg kommer hjem ♥

Ka har du gjort i dag?

3 dager igjen

23.07.2012 @ 15:36 i Blogg


Canon 550D // Sigma 18-200mm //

Dagen i dag startet kl 11 ♥ Blei vekket av pappa og Bestebjørn -.- mhm sånn er det og være på ferie her! Etter det slappet eg litt av og så gikk eg og bestemor på en times tur sammen med Winni. Og no skal vi spise litt mat. No er det bare 3 dager til eg kommer hjem. Skal bli deilig og se alle vennene mine igjen. Seinere skal eg en tur på butikken og kjøpe kakedeig osv. Siden i morgen har bestemor bursdag og då skal eg bake kake. Blir kjekt daa. 

Ka skal du i dag?

Grilling i fjæra

23.07.2012 @ 00:10 i Blogg
I går feiret vi jo bursdagen til Elin og pappa nede i fjæra. Utrolig koselig med alle folkene og masse god mat. Tok ikke så veldig mye bilder dåå men fikk tatt noen blikskudd! ♥

I dag var det middag her sammen med Magnus og gjengen, bestemor og bestebjørn, elin og pappa. No er den nye headeren på plass og alt eg perfekt. Tenkte og fikse litt på designet seinere når eg er kommet hjem

4 Bilder Fra igår

22.07.2012 @ 18:37 i Blogg

og her er søteste Bestebjørn! 

Header av Anita

22.07.2012 @ 14:50 i Blogg

Heihei på dei! i går fikk eg tilsendt denne kjempe fine headeren av Anita. Så då bruker eg heller denne. Er utrolig fornøyd! Og Anita e jo kjempe flink. ikke sant?Min nye header + vinneren av konkurransen

21.07.2012 @ 21:20 i Blogg

Vinneren av denne konkuransen er Anita Schutz Segbø. Det var utrolig vansekelig og velge. Valget stod mellom Mathilde og Anita. Men valgte Anita. Kanskje eg tar og bruker Mathilde sin en annen gang. Vil ivertfall gratulere deg Anita ♥ Likte headeren kjempe godt. Kommer en liten sommer gave i posten siden du gadd og lage en til meg.

Ka syns du?

Header konkurransen

21.07.2012 @ 18:30 i Blogg

Ja det begynner og bli en stund siden denne header konkurransen begynte! Hadde tenkt og ta alt det med konkurransen når eg kom hjem men no har eg litt tid såå. 

Premien var jo en liten sommergave til den personen som lagde finest header. Eg hadde veldig lyst på en veldig enkel ikke over redigert osv. Og no tenkte eg og spørre dere ka dere syns! Hvilken likte du best?

Laget av Anita Schutz Segbø

Denne har Eirin Lohne Laget til meii :D


av Benedikte Sæverud 

av Andrea Havre


av Mathilde Strand

av Thea Boge

Av Elisabet Drøsdal


It´s only you

20.07.2012 @ 22:34 i Blogg

Okei dette bilde e bare døds bra! ♥

No gikk nettopp Lise og familien. Var veldig kjekt og se di igjen. Eller var jo der i går. Vi satt no og snakket i sofaen og deiget oss. I dag har eg egentlig ikke gjort så mye. Skulle på en joggetur men bestemte meg for og vente til i morgen for eg hadde ikke så veldig god tid. Tok meg en joggetur for noen dager siden. Og har ikke hatt vondt i foten siden det. Har kjent det litt oppe i låret. Så no ser eg frem til og begynne og trene igjen når eg kommer tilbake til Bærgen. Har hatt en del styrke i dag då men ellers har eg bare deiget meg i sofaen og lest.

Ka har du gjort på i dag? ♥ 

hits