Svar på spørsmålsrunden

08.07.2013 @ 13:22 i Spørsmål

Ser du på noen serier og i så fall hvilken?

Ja, det gjør jeg! Pretty little liars og The vampire diaries. Men jeg ser de på netflix og de har bare sesong 1 og 2 av vampire diaries og bare sesong 1 av pretty little liars. Så jeg har sett alle på netflix og skal se resten snart et annet sted. 

Savner du å gå på friidrett? 

Ja! Den mestringsfølelsen du får etter å ha gjennomført et løp er det jeg savner mest. Også savner jeg jo folkene. På crossfiten er det jo mye egentrening så det er ikke like koselig som det var på friidretten. Løpe gjør jeg jo ennå, bare ikke like mye. Savner også de trenings øktene når vi trente i flere timer med løping, hopping osv. og kom hjem kjempesliten. Men det tok for mye tid og var alltid sliten og trøtt. 

Holder du på med noen for øyeblikket?

Jeg er i et forhold nå!

Når fikk du ditt første kyss?

Jeg kysset vel sikkert noen i barnehagen osv. Men jeg husker ikke skikkelig mitt første kyss men det var vel i 5.klasse?

Hva fikk du i snitt?

Første del av 8.klasse fikk jeg 4.1 og i andre del fikk jeg 3.9. Skulle egentlig fått 4.0, men fransklæreren gidde meg feil karakter. Karakterene mine er ikke akkurat så veldig bra, men jeg er sånn som ikke bryr meg så veldig om skolen. Tar det ganske rolig og stresser veldig lite. Men nå når jeg har sluttet på friidrett har jeg mye bedre tid til å gjøre lekser og øve til prøver. 

Hvilken størelsse har du i v-genserene dine?

Jeg er ikke helt sikker på hva du mener med v-genser, men det er vel noe sånt som denne?

Den er fra Tommy hilfiger og er litt stor, skulle gjerne hatt den litt mindre. Jeg kjøpte den ikke selv så er usikker på størrelse, men det er vel S jeg bruker.

Hvor har du noen v-gensere fra?

Jeg bruker veldig lite v-gensere så jeg har bare en, fra Tommy hilfiger. Men skal jeg ha meg en til blir det en fra Jean paul tror jeg. Har prøvd Gant sine og likte ikke de noe særlig.

Hvilken musikk liker du?

Veldig mye forskjellig. 

Favorittmat?

Det må vel være kylling ♥ Eller taco! Men ingenting slår mammas boller.Favorittfilm?

Miami vice, men det er en stund siden jeg har sett den nå. Men Colin Farrell er alltid like kjekk. Eller så er det vel sånne klassiske triste filmer, med super kjekke filmstjerner. 

Hvor pleier du å kjøpe kjærene dine i Norge?

Bikbok, Carlings osv, men egenlig kjøper jeg klær overalt! ♥
Legg igjen en beskjed!

hits