Ukens spørsmål #8

05.04.2013 @ 16:04 i Ukensspørsmål

Kan du blogge mer? Jeg blogger når jeg føler for det og når jeg har tid. Tiden min går som oftest til trening, skole, venner og familie. 

Synes du at du er bortskjemt? Både ja og nei! 

Er du opptatt av merkeklær? Jeg er ikke spessielt opptatt av det nei!

Har du kjæreste? Nei det har jeg ikke.

Hvor lenge var du i Portugal? 15 dagerPlaner for sommeren? Slappe av max, være masse med venner, Tyrkia, trening, bading, overnattinger, ja det vanelige. 

Trener du med de som er eldre enn deg i friidrett? Ja!

Hvorfor friidrett? Jeg har vært mye fram og tilbake mellom utrolig masse forskjellige idretter, men det blei friidrett som passet best for meg. Friidretts miljøet er bare helt fantstisk og det har ingenting og si om du er 12 eller 20, alle er med alle vist du skjønner. Du blir tatt godt vare på av alle sammen. Og all spenningen med konkuranser, alle treningene. Alt har blitt en del av meg, og det kommer til og bli vanskelig og forlate friidrett vist jeg noen gang skal det. 

En plass du vil reise? New York eller et sted i Afrika! Langt vekk!

Snitt på skolen i fjor? 4,1

Kjøpte du denne jakken fra Zara på nettet? Nei, den kjøpte jeg i Portugal. Er du opptatt av skolen? Jeg er veldig opptatt av vennen mine på skolen, men lekser og arbeidet skulle blitt gjort mye bedre. 

Noe du misliker? Med meg selv? Det må være at jeg av og til kan være alt for snill eller at jeg har for lite viljestyrke.

 Noe du lurer på til neste gang?

Legg igjen en beskjed!

hits