Omtale: Joico og Biosilk

13.10.2012 @ 16:57 i Blogg

Når eg klippet meg, var eg jo kjempe lei meg. Så då bestilte Trude og mamma noen hårprodukter til meg ♥ Og som eg sa, så skal eg skrive en omtale om de. Joico K-PAK Reconstruct

Dette er en kur til håret. Den har vært best i test i 10 år på rad. Eg har bare prøvd den 2/3 ganger. Og ikke gjort det helt skikkelig. Du påfører du den i tuppene i dusjen også skyller du den ut etter 5 min. Du kan også påføre den i tuppene i håndkletørt hår, også skylle den ut etter en halvtime. Eg har bare prøvd og påføre den i dusjen. Og eg synes allerede den er superbra. Før eg begynte med denne, drysset det med tupper når eg børstet håret. Så håret mitt tåler veldig lite, og blir veldig fort slitt. Når eg hadde brukt denne bare 2 ganger sluttet det og drysse. Noe som eg synes er kjempe bra. Håret blir veldig mykt og fint av det. Gleder meg til og få brukt denne masse, masse. Eg bruker den som en balsam nesten, så då slipper eg og bruke balsam. Tuppene blir også veldig glansfulle. Tuben er ganske passelig. Det som e litt negativt er at den lukter kanel. Men når du har skylt den ut lukter den helt nydelig. På en skalla fra 1 til 10 får den 8. Ikke helt full pott.

Du kan kjøpe kuren HER for 129,-

Biosilk silk therapyAhh biosilken kan ikke forklares, den må prøves. Denne på bilde er 50ml. Men har noen ganske store også. Denne på 50ml er helt perfekt til og ta med seg overalt. Du kan også kjøpe den i 15ml, vist du bare vil prøve den. Den varer i evigheter. Eg bruker den 2 ganger hver dag. Litt ifra under øret og nedover om morningene og bare masse i tuppene sånn at håret blir ganske våt om kvelden. Det tørker ganske fort inn i håret. Og håret blir mykt og glansfult. Du kan faktisk bruke det på hele kroppen. På kroppen, håret og i ansiktet. Du blir helt ubeskrivelig myk. 

Du kan kjøpe den(150ml) HER for 179,-


Abigail Buntu

13.10.2012 kl.17:01

kult:D

13.10.2012 kl.17:05

Veldig bra innlegg :)

Mathilde Oddekalv

13.10.2012 kl.17:19

Abigail Buntu: Takker :D

Thea ♥

13.10.2012 kl.17:37

Har biosilk selv, elsker den! Men min er snart tom siden jeg har hatt den veeeldig lenge nå. Og dessverre hadde jeg glemt å lukke den en gang, også falt den, så alt fløt ut.. Men den skal kjøpes igjen! :)

Legg igjen en beskjed!

hits